LET OP!! Wij zijn verhuist naar de Sikkelstraat 7, Dordrecht

LET OP!! Wij zijn verhuist naar de Sikkelstraat 7, Dordrecht

Eenvoudig, snel en veilig uw auto verkopen in Dordrecht?

Het verkopen van uw auto kan heel wat gedoe opleveren. Adverteren, onderhandelen, vreemde mensen aan de deur, etc. Van Hesteren Occasions neemt deze zorgen graag voor u uit handen. Sinds 2008 zijn wij de betrouwbare dealer in Dordrecht voor zowel inkoop als voor de aanschaf van een andere auto.

Is uw auto beschadigd, afgekeurd voor de APK, of heeft u juist een goede of nette auto en wilt u deze gewoon snel en eenvoudig verkopen? Bij ons bent u op het juiste adres voor de inkoop van uw auto.

Doordat u direct aan de dealer verkoopt zonder tussenpersoon kunnen wij u een eerlijke prijs bieden voor uw auto. Dus wilt u uw auto verkopen? Neem dan zeker de moeite om bij ons de auto aan te bieden.

Voordelen voor u:

  • Meteen een vrijblijvend bod op uw auto
  • Geen tussenpersonen en direct een deal
  • Uw auto wordt direct betaald en gevrijwaard
  • RDW erkend en betrouwbaar bedrijf
  • U kunt bij ons langskomen maar ook de auto aanbieden via WhatsApp
  • Wij kopen alle merken en modellen auto’s maar ook sloopauto’s

Afspraak maken

Voor vragen of een afspraak kunt u bellen, WhatsAppen of mailen naar vanhesteren@live.nl.

06-51456478 WhatsApp

Betrouwbare autohandelaar in Dordrecht

Welkom bij Van Hesteren Occasions, het adres voor betrouwbare gebruikte auto’s en goed advies in Dordrecht. Wij bieden een ruim assortiment van tenminste 60 auto’s op voorraad aan. Door goede samenwerking met merkdealers hebben wij een snel wisselende voorraad met wekelijks nieuwe occasions.

Bij Van Hesteren Occasions in Dordrecht worden de auto’s APK gekeurd, er wordt een kwaliteitscontrole uitgevoerd en kilometerstanden worden gecontroleerd voor deze te koop worden aangeboden.

Arjan Maasland
Arjan Maasland
12/11/2022
Een betrouwbaar bedrijf, met veel aandacht voor zijn klanten. Zeer tevredenheid over de Suzuki die ik er kocht.
Frank Bakker
Frank Bakker
13/10/2022
Patrick heeft ons prima geholpen met de koop en verkoop van onze auto’s???????? dikke 10!
Jessica
Jessica
13/10/2022
Patrick is een Topper!????????
Kamil Salman
Kamil Salman
05/10/2022
Super vriendelijk. Zeker betrouwbare auto's Zeker aanrader
Youri van der Starre
Youri van der Starre
10/08/2022
Patrick heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze eerste auto. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd, en Patrick gaf altijd zijn eerlijke mening over mijn vraagstukken. Een top bedrijf met ontzettend fijne service, en mede dankzij dat zal ik mijn eerste échte auto aankoop nooit vergeten!
Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov
09/08/2022
Patrick was extremely friendly and professional, and guided us through our first car purchase ever. Well-priced cars, fantastic service and very expat friendly. Definitely a recommend!
Natasja Balm
Natasja Balm
03/08/2022
Vandaag mn auto opgehaald. Daar stond hij, met strik en al. Super geholpen door Patrick. Alles goed en duidelijk uitgelegd (ook voor een leek zoals ik). Heel transparant. Had zelf kentencheck gekocht van tevoren maar dat had eigenlijk niet gehoeven want Patrick had alles al netjes uitgedraaid klaarleggen. Erg betrouwbaar en super fijne service. Eerlijke inruilprijs voor mn oude auto. Hopelijk veel mooie jaren met mn nieuwe auto!
Natasja Groenenberg-Rosman
Natasja Groenenberg-Rosman
30/07/2022
Zeer tevreden over deze autodealer. Mooie occasions, fijne eigenaar en vriendelijk personeel. Wij komen hier graag weer!